Clio Cup: Magny-Cours - 24.03.2021

More
23 bře 2021 22:10 #230 by Marek Petráš
Sem posílejte svá vyjádření z 6. podniku SMC 2021.

Please Přihlásit se or Create an account to join the conversation.

More
24 bře 2021 23:49 #235 by crsedmicky
Q: S žádným kilem navíc se mi jelo naprosto parádně. Zajel jsem ze začátku rychlý čas, který už jsem dále nemusel zlepšovat. V posledním kole jsem mohl ještě stáhnout nějaké setinky, ale radši jsem to poslal do pitu, jelikož jsem možná vyjel za limity tratě.

R1: Start se celkem povedl, ale neodlepil jsem se nejlépe. To ale vůbec nevadilo, jelikož jsem neměl žádná kila. Po dlouhé rovince jsem si udržel vedení a začal si budovat náskok, který se každým kolem jen zvyšoval. Za chvíli byl konec a já se mohl radovat z první výhry.

R2: S 50kg navíc jsem očekával, že se propadnu někde na 5. místo, jelikož jsem nevěděl co očekávat. No byl jsem mile překvapen, když jsme s Ondrou pomalu ujížděli zbytku pole a boj o první místo byl pouze mezi námi. Celou dobu jsme byli od sebe v setinách sekund a nic jsem si nedarovali. Nakonec Ondra minutu před koncem závodu zaútočil a dostal se přede mě, na což jsem už nenašel odpověď. Ondrovi gratuluji a těším se na další závod!

More
26 bře 2021 22:06 #241 by Prochajz
Q: S 35kg jsem si v klidu věřil na P2 ... Víc to bohužel nešlo jelikož pan Mistr se vrátil do SMC cupu a tím pádem patřilo P1 Lukáši Matějovi :D

R1: Chtěl jsem aby se povedl start a mohl ujíždět s Lukym dopředu. Bohužel start se povedl, ale celý závod byl se mnou v těsným kontaktu Ondra. Nakonec v cíli jsem skončil na P2 před ním.

R2: Po dobrém startu přišel hrozný propad ... V prvním kole jsme si to rozdávali ve 3 o 1 místo ... bohužel z toho težil Břéťa, který mě předjel a já se posunul na P4 .. ihned v další zatáčce jsem si zkusil jízdu po 2 kolech a propadl se až na P6. Musel jsem opět stahovat. Dařilo se, sice pomalu ale jel jsem s bráchou kupředu. Dojeli jsem Břéťu a splnili jeho přání ... Prožil si Dejavu z Le mans :D .. on už ví ... do konce závodu jsme už více nestihli a těsně skončili na P3 a P4 ...

Uvidíme jak to bude dále .. 1 bod .. to je vše co mi zbylo z náskoku uvidíme jak bude důležitý na konci Clio Cupu

More
27 bře 2021 21:28 #245 by Nigi49
Q: Se mi moc nepovedla, věřil jsem si na víc.
R1: Hezké souboje s T. Prochazkou, ale bohužel to nestačilo na lepší než 3. místo
R2: Super start, a pak souboje s Lukášem, hodně jsem si ten závod užil a jsem rad za výhru.

Time to create page: 0.322 seconds