Clio Cup: Bugatti - 17.03.2021

More
16 bře 2021 19:38 #202 by Marek Petráš
Sem pište svá vyjádření z 5. podniku SMC 2021.
The topic has been locked.
More
19 bře 2021 14:51 #217 by Jarda147
Q: V kvalifikaci jsem zaostal o hodně za svým maximem a bohužel až 4.místo.

R1: V prvním závodě krásné souboje s B. Uchytilem.... Podařilo se mi ho předjet, ale 4 minuty do konce jsem neubránil jeho útok, měl o hodně lehčí auto a dovezl to na 4.místě.
R2: Dlouho jsem jezdil na třetím místě a sledoval bráchu a Ondru jak bojují. Poté co oba přehnali T1 jsem se dostal na druhé místo a jezdil nalepený za Ondrou. Četl jsem jeho stopu a připravoval si útok, který mi v předposledním kole vyšel..... Druhé vítězství v SMC ! :) za týden na legendárním místě MAGNY-COURS
More
20 bře 2021 14:57 #218 by Prochajz
Q: Nevyšla podle představ trochu jsem se pral s okruhem ale nakonec 6 místo ...

R1: Po blbé kvalifikaci jsem chtěl jít ihned dopředu .. ale to ovšem nešlo .. s 50kg jsem se držel skupinky předemnou a čekající na chyby jsem je začal předjíždět. V 6 kole jsem se dostal před Tomáše Nigrina na P2, zavřel jsem mu trochu zatáčku s vědomím že jsem už před ním ... viděl jsem jak v T1 jsem okolo něho proletěl a on probrzdil ale bohužel mezi námi došlo ke kontaktu. Do cíle jsem dojel už na P2.

R2: Start na P2 a předemnou jen Ondra. Chtěl jsem za ním jezdit celý závod a opět ke konci na něho zkusit útok. Bohužel nás začal stahovat Havelka s bráchou a dostali jsme se do situace kdy jsme 4 bojovali o P1. Zbývali 3 kola a brácha tlačil na Ondru. Toho jsem chtěl využít a oba předjet což by se i povedlo kdyby na řadu nevstoupil Havelka a nezačal se mnou bojovat, tudíž jsme se zdržovali také. V souboji až do poslední zatáčky jsme vjeli do cíle. Brácha P1 a já P3 ...

Le-Mans nedopadlo nejhůř ale opět mě stáhl Ondra o 2 body. Tak snad to příště vyjde lépe
More
20 bře 2021 15:08 #219 by Nigi49
Q: Kvalifikace se povedla na jedničku, trochu mě překvapilo, že se konkurence nedokázala umístit výše než do 3. místa, a měl jsem sám co dělat abych zajel dobré kolo, což se nakonec povedlo a zvládl jsem bratra porazit.

R1: Pro mě bylo důležité co nejdříve odjet, a držet si vedení, což se mi povedlo a zvládl jsem dojet 1.

R2: Strategie byla stejná, ale věděl jsem, že to bude velmi těžké, bohužel jsem vedení neudržel a dojel se štěstím 2.
More
20 bře 2021 18:27 #220 by Slavaaa
Q: V kvalifikaci jsem z auta vyždímal maximum a bylo z toho 3. misto, v týmu zavládla spokojenost.
R1: Na závod jsem byl suprově připravený a na start jsem se hrozně těšil, věřil jsem si i na lepší než konečné 3. místo, bohužel mě postihly technické problémy a celý závod jsem odjel na locknutých 24fps.
R2: Start opět ze třetího místa, tentokrát jsem se necítil vůbec dobře, kvůli technickým problémům z prvního závodu, bohužel problém se restartem nevyřešil a ihned po začátku warmup kola mi opět naskočilo 24fps a bylo jasný, že ze závodu bude opět souboj o přežití. S týmem jsme na problému zapracovali a nejspíš ho odstranili. Bohužel 5. místo bylo možný maximum
Time to create page: 0.295 seconds