Clio Cup: Nogaro - 10.03.2021

More
10 bře 2021 21:27 #188 by Marek Petráš
Sem pište svá vyjádření ze 4. podniku SMC.
The topic has been locked.
More
10 bře 2021 22:23 - 17 bře 2021 18:54 #189 by Martin Kybl
Chtěl bych se omluvit Tomášovi Králíkovi za přetočení a Matějovi Parmovi za kontakt v druhém závodě. Zároven bych dodal, že jsem si vědom kontaktu před třetí zatáčkou s Jakubem Kudrnou, chtěl jsem mu to tam zavřít, protože se ve druhé zatáčce v prvním závodě ihned po startu o mne nesportovně opřel. Samozřejmě trest respektuji.
Last edit: 17 bře 2021 18:54 by Martin Kybl.
More
11 bře 2021 16:06 #194 by Jarda147
Kvalifikace dopadla na skvěle, 3 místo.

R1: 2 kolo a connection lost ... tep byl hooodně přes 200
R2: Start ze 14. místa. Během prvního kola se mi podařilo předjet většinu jezdců a do druhého kola jsem vjížděl na 8. Postupně každou zatáčkou jsem bral jedno auto po druhém a v pátém kole jsem byl na 4.místě. Zbývalo 14 minut a R.Ševeček byl předemnou 8,5s. Nepřišlo mi moc reálné ho stáhnout, ale dal jsem do toho vše. Doufal jsem že odrbe gumy co nejdříve. V předposledním kole se mi podařilo Říšu dojet a v poslední šikaně ho předjet a poslední kolo si vychutnat na P3. Bylo to maximum co šlo udělat, škoda toho prvního závodu, kde by byla bedna také jistá. Za týden naviděnou v LeMans
More
13 bře 2021 00:30 #197 by Prochajz
Kvalifikaci jsem musel i 35 kg napálit a opět si vyjet P1 což se povedlo.

R1: Na startu jsem chtěl ihned zdrhnout dopředu, ale po výborném startu jsem byl až moc opatrný a nechal jsem Ondru aby mě předjel ... Tudíž začala strategie číslo 2 :D Opět jízda na P2 a po půlce závodu začít útok. Což tak těžké nebylo a po 2 útocích jsem byl na P1, který jsem bez problému dovezl do cíle.

R2: 50 kg v kufru a za zády Ondra. Čekal jsem vyrovnanější souboj, což také byl. Opět stejný průběh jak v R1. Držel jsem se Ondry a nehnal se zbytečně před něj. Po půlce závodu opět jsem zkusil útok, který jsem přepískl na brzdy a skoro vyletěl do bariér. Naštěstí sem dobrzdil před nimi a vrátil se na P2 s menší ztrátou, necelých 2 sekund. Chybělo 5 kol do konce a já na to tlačil co to dalo. Ondru jsem stáhl, předjel v předposledním kole a vítězství si opět pohlídal až do cíle.

Tudíž za Nogaro 100% spokojenost !!! 3x P1 co víc si přát
More
13 bře 2021 12:10 #198 by Nigi49
Q: S kvalifikací jsem neměl nějaké extra představy o dobrém umístění s 50kg, takže 2. pozice byla velkým překvapením

R1: Po startu jsem chtěl jít hned do čela, což se povedlo, ale bohužel jsem ho už nedokázal udržet.

R2: Víceméně stejný průběh, alespoň jsem to dovezl do cíle a získal nějaké dobré body.
More
13 bře 2021 13:09 #199 by Nigi3
Replied by Nigi3 on topic Clio Cup: Nogaro - 10.03.2021
Q - Před kvalifikací jsem nevěděl jak na tom jsem oproti ostatním, ale doufal jsem že skončím do 7. místa. Po pouze jednom dobrém kole jsem skončil 5, takže spokojenost.

R1 - Po technickém problému Jardy Procházky jsem jel 4. za Richardem Ševečkem, kterému odcházely gumy mnohem rychleji než mně, takže jsem byl vytrvalý a v pozdější části závodu se dostal před něj. Takto jsem získal zatím mé nejlepší umístění.

R2 - Po startu jsem se propadl až na 6. místo za Marka Petráše, kterého se mi nepodařilo předjet celý závod, cca. v půlce závodu se na nás dotáhl Jan Havelka, který mi pěkně zavařil a bál jsem se, že si neubráním ani své 6. místo. V posledním kole jsme spolu s Honzou Havelkou měli kontakt, který mi zajistil 6. místo. Myslím, že nebyla vina na mé straně, popřípadě se omlouvám.
Time to create page: 0.327 seconds