Clio Cup: Croix en Ternois - 24.02.2021

More
24 úno 2021 14:53 #137 by Marek Petráš
Sem posílejte svá vyjádření ze třetího podniku SMC.
The topic has been locked.
More
25 úno 2021 01:29 #138 by lenno
Kvalda se mi povedla. Závod byl hodně divoký, ale bavilo mě to, tak zase někdy. :D
The following user(s) said Thank You: Marek Petráš
More
04 bře 2021 14:45 #176 by Jarda147
R1: Start se mi na mokré trati povedl výborně a šel jsem ihned ze 4 na 2 místo. Celý závod jsem četl jízdu M.Lukovského, dělal poměrně dost chyb, ale na mokré trati se mi ho nedařilo předjet. Pět minut do konce se to povedlo a zbytek závodu jsem ho udržel bezproblému ve zpětných zrcátkách. První vítězství v této lize :)

R2: Start s 50 kg na mokré trati byl doslova hrozný. Ztratil jsem ihned 2 příčky... v T1 jsem se s bráchou nevešel a jeho auto chytlo trávu a propadl se :( ....Celý závod opět za M. Lukovským ... šance na předjetí tam byli, ale bohužel jsem ani jednu neproměnil .. nakonec P3... snad za týden opět zaprší :D
More
04 bře 2021 21:02 #178 by Nigi49
R1: Mokro mě hodně bavilo, celkem to vyrovnalo síly na čele, a celý závod bylo s kým bojovat. Až do posledního kola jsem sváděl souboje s Tomášem Procházkou, celý závod byly souboje tvrdé, ale myslím že na konci svou snahu přehnal a já ztratil podiové umístnění. Škoda

R2: Do závodu jsem vstupoval s jediným cílem, a to se okamžitě dostat do čela, abych se mohl soustředit jen na svou jízdu. To se mi povedlo a vedení jsem si udržel až do konce.
More
05 bře 2021 00:44 #179 by Prochajz
R1: Start se mi absolutně nepovedl a ihned jsem ztratil 2 pozice ... Chtěl jsem na mokré trati hlavně s 50kg se držet čela a zkusit bojovat .. což i šlo souboje byly tvrdé ... poté přišlo v polovině závodu k rozbití vozu kdy jsem bojoval s Ondrou Nigrinem, ten nechtěl spomalit a chtěl se vejít se mnou vedle auta o kolo zpět .. bohužel se nevešel a poškodil mi vůz... Do konce závodu mi auto mírně táhlo a souboje pokračovali ... Nakonec v posledním kole došlo k otočení Ondry za což se tak trochu omlouvám, potřeboval jsem už do zatáčky a auto mi táhlo mírně doleva .. nakonec P3.

R2: Start už byl lepší ale ihned v T1 strčil Ondra do bráchy a ten mě pomalinku vystrčil z T1 .. propadl jsem se až na P7 a začala stíhací jízda. Zbytek závodu jsem udělal pár chyb, ale uměl jsem je napravit a vrátit se max na P4 což bylo maximum co šlo v tom závodě zajet.
More
05 bře 2021 22:48 #182 by mata103
R1: I přesto, že jsem najel pár kol na vodě, tak jsem vůbec nevěděl co od toho čekat, každopádně start se mi povedl. Vlastně celý závod jsem jen bránil první místo, což se mi nějakých 5 minut před koncem závodu nepovedlo, otevřel jsem cestu Jardovi, ten toho využil a už mi do konce závodu nedal příležitost vzít si pozici zpět.

R2: Start podobný jako v R1, T1 jsem měl na svou ruku a opět jsem se ocitl na prvním místě. Ondra byl ovšem rychlejší a já se opět celý závod bránil před Jardou, kterého jsem naštěstí už před sebe nepustil a byla z toho znovu druhá pozice s hořko-sladkou příchutí
Time to create page: 0.404 seconds