Q: Do kvalifikace jsem vstupoval s jasným cílem a to byl start nejhůře z 3. pozice, bohužel kvůli technickým potížím jsem zajel pouze jedno měřené kolo a to stačilo na 6. místo na startu.
R1: Cíl byl opět jasný, nenechat si ujet jezdce startující na čele a s velkým závažím v kufru se pokusit získat co nejvíc pozic, dlouho to vypadalo, že za celý závod získám jen jednu pozici naštěstí pro mě R. Ševeček měl velké problémy s pneu a v druhé polovině závodu se mi povedlo získat konečnou 4. pozici stejně jako v prvním závodě na okruhu Paula Ricarda.
R2: Z pohledu na celkové pořadí šampionátu mi bylo jasný, že musím udělat něco jinak. Ať se děje co se děje, prostě musím skončit před J. Procházkou a O. Nigrinem ..říkal jsem si na startu druhého závodu.
S J. Procházkou jsme sváděli poměrně ostré souboje ale hlavně díky těmto soubojům to byl zatím nejlepší závod.
Když jsem se konečně dostal před J. Procházku viděl jsem před sebou O.Nigrina, nečekal jsem, že by se mi Ondru povedlo dojet během posledních dvou kol ale naštěstí pro mě měl nejspíš problém s pneu.
Povedlo se mi Ondru dojet a výjezd z poslední zatáčky přichystat parádně a díky tomu jsem na cílové rovince Ondru dostal.
Na příští závod se Dinoco připraví ještě lépe a snad se konečně zapotí i T.Procházka