V první řadě chci poděkovat celému admin týmu za dobře odvedenou práci a oživení této ligy! Díky!
Kvalifikace: V kvalifikaci jsem zajel svoje osobní maximum takže za mě absolutní spokojenost, stačilo to na krásný 3. místo na startu.
R1: Totálně nezvládnutý start a okamžitý propad o 2 pozice, zařadil jsem se tuším za T.Nigrina a cíl byl od startu jasný, skončit před ním, po několika kolovém pronásledování se to konečně povedlo a já šel na konečné 4. místo.
R2: Start byl o poznání lepší než v prvním závodě a ihned jsem získal pozici, ze třetího místa jsem sledoval souboje O.Nigrina a T.Procházky, v tu chvíli jsem si řekl, že by to možná mohlo jít i výš, využil jsem soubojů a díky lepšímu výjezdu jsme se na chvíli ocitli 3 vedle sebe, z této pozice jsem vyvázl nejlépe a chviličku se ocitl na prvním místě (super pocit po letech)
bohužel následovala hororová chvilka, kontakt s O. Nigrinem a propad za R.Ševečka, to by nebylo špatný, kdyby na mě z jeho kufru nekoukal plešatý Vettel(kdo za ním jel tak ví)
po chvilce se mi povedlo získat 3. misto, bohužel v tu chvíli už byli bratři Procházkové v nedohlednu.