Clio Cup: Paul Ricard - 03.02.2021

More
03 úno 2021 21:30 - 03 úno 2021 21:55 #95 by Jarda147
První závod v lize a v SMC : Q do R1 dopadla dobře , sice nebylo to maximum ale i tak bych lepší jak 4.misto nevymyslel.
R1: start se povedl dokázal sem se dostat před Uchytila na 3.misto, kde jsem po zbytek závodu sledoval jak mi Ondra Nigrin odjíždí pomaličku, ale poslední tři kola měl zřejmě problémy s pneu a stáhl jsem ho na rozdíl 1,2s v cíli.
R2: start ze 3.mista a handicap 40kg. V prvních dvou kolech nádherné souboje 4 aut, které bohužel skončili na konci druhého kola. Nigrin kolidoval s Uchytilem, čehož jsem využil prosmýkl se hned za bráchu a zbylých 9 kol odkroužil za ním a dojeli jsme si pro první double v kariéře.
Za týden se vidíme v Dijonu :)
Last edit: 03 úno 2021 21:55 by Marek Petráš.
The topic has been locked.
More
04 úno 2021 08:52 #96 by Slavaaa
V první řadě chci poděkovat celému admin týmu za dobře odvedenou práci a oživení této ligy! Díky!
Kvalifikace: V kvalifikaci jsem zajel svoje osobní maximum takže za mě absolutní spokojenost, stačilo to na krásný 3. místo na startu.
R1: Totálně nezvládnutý start a okamžitý propad o 2 pozice, zařadil jsem se tuším za T.Nigrina a cíl byl od startu jasný, skončit před ním, po několika kolovém pronásledování se to konečně povedlo a já šel na konečné 4. místo.
R2: Start byl o poznání lepší než v prvním závodě a ihned jsem získal pozici, ze třetího místa jsem sledoval souboje O.Nigrina a T.Procházky, v tu chvíli jsem si řekl, že by to možná mohlo jít i výš, využil jsem soubojů a díky lepšímu výjezdu jsme se na chvíli ocitli 3 vedle sebe, z této pozice jsem vyvázl nejlépe a chviličku se ocitl na prvním místě (super pocit po letech) :) bohužel následovala hororová chvilka, kontakt s O. Nigrinem a propad za R.Ševečka, to by nebylo špatný, kdyby na mě z jeho kufru nekoukal plešatý Vettel(kdo za ním jel tak ví) :D po chvilce se mi povedlo získat 3. misto, bohužel v tu chvíli už byli bratři Procházkové v nedohlednu.
More
04 úno 2021 20:03 #102 by Prochajz
Před závodem, jsem si do 1 závodu SMC věřil celkem dost.
Q: V kvalifikaci se mi neskutečně povedlo čisté kolo a srazil jsem jako jediný čas po 1.42 za což jsem velmi rád.

R1: V prvním závodě jsem si chtěl hlavně pohlídat start, T1 a celkově první kolo. Což se mi taky povedlo a po první kole, kde O.Nigrin zkoušel pár útoků se do konce závodu nic nestalo. Pouze jsem odjížděl celému poli a dojel si v klidu na P1 !

R2: S váhovou penalizací 50kg jsem šel do druhého závodu celkem s respektem. A to hlavně do prvního kola. Start se povedl neskutečně a do T1 jsem šel v klidu s náskokem. První dvě kolečna, jsme sváděli souboje na prvních 4 místech. Ale moc dlouho to netrvalo. Což je celkem škoda jelikož mi klucí předemnou uvolnili místo a já opět jel od 2 kola na P1. P2 měl na starost brácha Jarda Procházka. Zbytek závodu jsme odjeli v poklidu a dovezli si první double!

Uvidíme jak se bude dařit v Dijonu, který je podstatně těžší a zrádnější ...
More
05 úno 2021 14:47 #105 by Nigi49
První závod SMC byl určitě zábavný, věřil jsem si na TOP 3, což se nakonec i povedlo.

R1: Start se mi celkem povedl, soupeřil jsem s Tomem Procházkou, který si však pak jel svoje, a já ho zkratka nemohl dostihnout.

R2: Věřil jsem ze když se dostanu před Toma v prvním kole, zvládnu ho ubránit. Po startu jsem šel na chvíli do vedení, nicméně v pěkných soubojích doslo ke kontaktu, a já po něm skončil v hodinách. Stíhací jízda pak byla celkem v pohodě, na konec jsem musel bránit moje místo před bráchou.
Time to create page: 0.292 seconds