Mini Cup: Brands Hatch - 07.07.2021

More
07 čvc 2021 21:27 #495 by Martin Bruňanský
Miesto na vyjadrenia.

Please Přihlásit se or Create an account to join the conversation.

More
07 čvc 2021 21:49 #497 by Jarda147
Q: Kvalifikace byla dosti našlapaná a lepší jak P5 jsem nevymyslel.
R1: Awesome start, zaspání bráchy a Jakkiho v první řadě mě katapultovalo na p2. Ihned po T2 po širším výjezdu Ondry jsem šel na P1
Tlačil jsem na pilu co to šlo a 5 min před koncem jsem vedl stále o 3,5s. Ale to už jsem dávno jezdil na 0% pneu. Soupeři mě dojeli a totálně přejeli...
Víc jak P4 s těmi pneu nešlo... Zklamání, viděl jsem se na nejvyšším stupínku ..
R2: Úplně jiný přístup k závodu. Start se opět povedl a po T1 jsem šel na P3... Brácha ujížděl a já se nechtěl držet za Lukášem a ve 4.kole jsem šel na P2.
Nechtěli jsme ujet, ale šetřit pneu. Drželi jsme si bezpečný vteřinový odstup. Dvě minutky do konce jsme věděli, že to máme ve svých volantech...
Povedlo se a druhý double v SMC je na světě !

More
07 čvc 2021 23:14 #498 by Prochajz
Q: Kvalifikaci i napříč 45kg jsem šponoval co se dalo ... 1 místo uteklo o kousíček ale P2 spokojenost.

R1: Start jsem zkasil co se dalo a propadl se až na 8 místo. Zkoušel jsem se dostat co nejrychleji dopředu. Dařilo se, sice gumy trochu trpěly ale rázem jsem byl na P2. Po myšlence že bych s náskokem na Matěju mohl vyhrát 1 závod, jsem potkal Alex o kolo zpět, do které jsem to nahulil při pouštění.
Naštěstí jsem to ustál a dojel si pro P2.

R2: Start jsem si pohlídal a chtěl jsem se držet za Matějou. Po 2 kolech mi to připadal jako blbý nápad když byly všichni za námi nalepený. Odskočil jsem na P1 s bráchou s lehkým náskokem 1s. To jsem si držel až do závěru závodu, kde jsem na to ještě šlápl a pojistil si P1.

Povedený závodní víkend zakončený vítězstvím a doublem pro ERT Racing Team !

Time to create page: 0.276 seconds