Španělsko - 13.05.2021

More
13 kvě 2021 22:31 #382 by Marek Petráš
Prostor pro vyjádření jezdců ke čtvrtému podniku Formule 2.

Please Přihlásit se or Create an account to join the conversation.

More
15 kvě 2021 17:29 #384 by Slavaaa
Replied by Slavaaa on topic Španělsko - 13.05.2021
Příprava na závod byla totálně mizerná a začal jsem trénovat až v den závodu, nakonec jsem byl příjemně překvapený s celkovou rychlostí.
Q: V kvalifikaci jsem o víc jak 2 desetiny vylepšil osobní maximum, takže s časem jsem byl spokojený, ne však tolik s tím, že to stačilo "jen" na 9. místo.
R1: Do závodu jsem měl perfektní start, bohužel jsem se musel vyhýbat spícímu jezdci z týmu Brute :D I přes to jsem už po první rovince držel 7. místo, v prvním kole se mi povedlo dostat se na 6. místo po těsném souboji s M. Petřášem. Spokojenost přešla už ve druhém kole kdy jsem parádně reprezentoval auto N.Mazepina a předvedl jsem krásný spin, začla tak stíhačka z 12. pozice, podobná chybka pak přišla ještě jednou kdy jsem neodhadl životnost pneu a na starých softech jsem se dost trápil a roztočil znovu. Pak už následovalo jen dotahování jednoho po druhém, nakonec to stačilo na super 5. místo.
R2: Opět povedený start z 6. místa ... do T1 jsem najížděl jako třetí a začla naháněčka s Moronem a Petrášem, při snaze se dotáhnout právě na dva zmiňovaný se na mě dotáhl O. Nigrin a bez problému se dostal na mojí pozici. Pak už to byl víceméně jen vzdálený souboj s Tomem Kuťkou a Marečákem ... který bohužel odpadl. Celý druhý stint jsem se snažil šetřit pneu na konec závodu, bohužel jsem šetřil až moc a začal porádně tlačit až v posledním kole (myslel jsem, že je to kolo předposlední) stáhl jsem přes 2 vteřiny právě na Kuťku a už jsem věděl, že výhra mě nemine, no to jsem ale netušil, že už jsme v posledním kole ... nezbývá než doufat, že to s týmem příště propočítáme trochu líp :D

Please Přihlásit se or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.285 seconds