Q - Kvalifikácia mi vôbec nevyšla, po takmer nulovom tréningu som skončil na 12.mieste a pred hlavnými pretekmi som nemal vôbec žiadne ambície, šiel som si len zajazdiť.
Feature - Kedže som na tomto mode nemal najazdené skoro nič a chcel som mať dobrý štart, tak som v zahrievacom kole totálne prehrial zadné, stredne tvrdé pneumatiky, čo bol zlomový moment. Od prvých metrov po štarte som na tých prehriatých mediumkách nemal vzadu absolútne žiaden grip a trápil sa, pár krát som sa ocitol v šmyku. Pokračoval som však, kedže som plánoval len jedinú zastávku v boxoch. Stint som ukončil hodinami a drobnou kolíziou s Markom Petrášom. Ďalší vývoj pretekov bol nudný, jazdil som osamotene a do cieľa som prišiel na 12.mieste.
Sprint - Do sprintu sme s kolegom Aďom zvolili zaujímavú stratégiu, keď sme sa rozhodli obuť SuperSofty a ísť na jednu zastávku, zatiaľ čo sme si mysleli, že ostatní pôjdu bez stopu. Prvý štart mi nevyšiel, zasekol som sa v premávke a nevedel sa dostať dopredu. Avšak odpozoroval som si správanie ostatných pilotov, a po páde servera a následnom druhom štarte som to využil vo vlastný prospech. Počas prvého kola som získal 9 pozícií k dobru, a o pár chvíľ som sa dostal na druhé miesto. Avšak mal som poškodené auto po kontakte s jedným z pilotov, a tak som nemohol jazdiť časy ktoré som vedel a taktiež som mal väčšie opotrebenie. Preto som šiel na zastávku o pár kôl skôr ako bolo plánované, opravil som auto, nasadil nové SuperSofty a zahájil stíhaciu jazdu. Cieľom bolo druhé miesto za predpokladu, že Tomáš Vejrych pôjde do boxov. Prepracoval som sa späť na tretiu priečku a vyčkával na Tomášovu zastávku. 5 kôl pred koncom som si uvedomil, že Tomáš to dá asi bez stopu, a tak som sa snažil zatlačiť. Kedže rozdiel v časoch mi nestačil na jeho dobehnutie, tak som sa 4 kolá pred cieľom zmieril s 3.miestom a už som sa len staral o pneu. Pred pretekmi by som pódium bral, no teraz si myslím, že som mohol odviesť lepšiu prácu, 2.miesto bolo reálne.