Abu Dhabi - 24.06.2021

More
24 čvn 2021 22:43 #465 by Marek Petráš
Vyjádření z Abu Dhabi.

Please Přihlásit se or Create an account to join the conversation.

More
25 čvn 2021 17:17 #466 by Jakub Smetana
Kvalifikace - V kvalifikaci jsem se rozhodl zajet pouze jedno měřené kolo, což stačilo na čtvrté místo na startu.

Hlavní závod - Po startu jsem opět klasicky pár pozic ztratil, nicméně po pár kolech jsem se díky dobrému tempu a chyb soupeřů dostal za Toma Kuťku na třetí místo. S ním jsem měl zpočátku hodně totožný tempo, nicméně po pár kolech jsem ho postupně začal stahovat. Můj plán byl jet pouze na jeden pit stop. Po zastávce v boxech se mi podařilo přeskočit Toma a dostat se na první místo. Škoda odpadnutí Ondy na konci závodu, který jel na dvě zastávky v boxech. Myslím, že poslední kola by byly hodně zajímavé. Nicméně druhé vítězství v sezóně, za které jsem rád.

Sprint - Po startu jsem chtěl být opatrný a vyčkat co se bude dít. Nakonec se mi povedlo využít menšího chaosu po první zatáčce. Poměrně rychle jsem se dostal na druhé místo za Patrika Rusiňáka. Toho se mi po pár kolech povedlo zdolat a pak už jsem si pouze hlídal vedení. K vítězství jsem přidal i nejrychlejší kolo, takže dobrý bodový zisk a první letošní ,,sweep", což mi lehce připomnělo sérii NASCAR.

Please Přihlásit se or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.265 seconds