Príprava bola u mňa zo všetkých troch závodov najlepšia, pretože Čína je jediná trať na ktorej sa mi podarilo vyhrať zatiaľ vždy keď som štartoval, naposledy síce pred 7 rokmi ale nechcel som túto sériu prerušiť
Prvé miesto som si po štarte udržal, Peter Vagapov mal ale dobré tempo a musel som na to tlačiť aby som sa mu v prvých kolách vzdialil kvôli DRS čo najviac. Nevedel som ako je na tom s maximálkou a ja som mal auto nastavené hlavne na prítlak. Zvyšok závodu bolo bohužiaľ len krúženie osamote, pôvodne som mal v pláne ísť stratégiu medium > hard > hard, ale keďže som si vybudoval slušný náskok tak som si len kontroloval rozostupy aby som sa pre istotu vrátil do čistého vzduchu a druhý stint som natiahol na 30 kôl. Na posledný som vzal softy kvôli bodu za najrýchlejšie kolo, ktoré mi ale v posledných kolách vyfúkol Ondra Nigrin. V jednom momente som si všimol že som mal omylom zapnutý boost a nebol som si istý či minútu, dve alebo len pár sekúnd, takže mi to závod trošku okorenilo a do posledného momentu som čakal či mi nezhorí motor. Našťastie sa tak nestalo a prvý krát od roku 2019 sa mi podarilo vyhrať, dúfam ale že ďalšie závody budú tesnejšie