Príprava nebola ideálna, pôvodne som mal ísť v nedeľu približne o 18:30 závod v inej lige a keďže som si kvôli štartu z posledného miesta nedával veľké šance na boj vpredu, povedal som si že pokiaľ stihnem štart tak pôjdem len for fun a väčšinu prípravy som teda venoval inému módu a inej trati. Niečo som natestovať stihol, nestačilo to na nerobenie zbytočných chýb ale závodné tempo bolo celkom dobré.
Štart sa mi podaril a po T1 som bol už na 9. mieste na ktorom som na nejakú dobu zostal pretože jazdci predo mnou mali o dosť vyššiu maximálku a aj s DRS som mal problém predbiehať. Približne do 20. kola som sa dostal na 4. miesto za Maťa Bruňanského a skúsil som sa pred neho dostať undercutom, čo sa v podstate aj podarilo ale potom zmenil stratégiu aj on a nakoniec mu bohužiaľ zhorel motor takže to bolo aj tak jedno. V boxoch sa mi ale stala zaujímavá vec, na pit stop čakali dve skupinky mechanikov pár metrov od seba a keďže boli všetci v bielom a žiadny červený obdĺžnik som nevidel, absolútne som netušil u ktorých mám zastaviť. Skúsil som tých bližšie ku mne, nič... tí druhí ma ale našťastie prezuli
stratil som tým pár sekúnd ale nemyslím si že to ovplyvnilo výsledok. Po zvyšok závodu sme sa s Jakubom a Ondrom v podstate už len naťahovali o sekundy, druhé miesto bolo teda maximum.