VC Brazílie - 21.11.2021

More
21 lis 2021 22:12 #702 by Marek Petráš
Vyjádření z VC Brazílie.

Please Přihlásit se or Create an account to join the conversation.

More
22 lis 2021 11:48 #707 by Jakub Smetana
Kvalifikace - Do kvalifikace jsem si celkem věřil. S nastavením jsem byl nadmíru spokojen. První kolo v první části nebylo moc ideální, nicméně pak se mi ho povedlo ještě zlepšit. Potom jsem se už soustředil pouze na poslední část kvalifikace. Klíčové bylo zajet hned to první kolo dobře, a to se taky povedlo. V druhém pokusu se mi ho povedlo ještě maličko vylepšit. V posledním pokusu jsem chyboval, nicméně i tak to stačilo na pole.

Závod - Po startu jsem se propadl za Petera na druhé místo. Nicméně se mi povedlo šetřit pneumatiky a zároveň se držet v konstantním rozestupu za vedoucím Peterem. Po pár kolech se za nás probojoval Honza Sýkora. Podle tempa, kterým nás stahoval mi došlo, že zřejmě jede na tři zastávky, proto jsem se ani nesnažil bojovat, když mě předjížděl. Poté co většina zajela do boxů jsem se snažil dostat z gum vše co v nich zbylo. Po zastávce jsem se vrátil těsně před Vladislava, kterému netrvalo dlouho a překonal mě.

Svůj druhý stint se mi opět podařilo o něco víc protáhnout než u většiny ostatních kluků. Na svůj poslední stint jsem nasadil střední sadu pneumatik. Věděl jsem, že na vedoucího Vladislava mi to nejspíš stačit nebude, ale u Petera tam šance byla. Po krůčkách se mi dařilo Petera stahovat, nicméně na konci mi chybělo tak jedno kolo k možnosti zaútočit. I tak další třetí místo, podium, takže úspěch. Poslední dva závody, uvidíme co se stane.

Please Přihlásit se or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.281 seconds