VC Mexika - 07.11.2021

More
08 lis 2021 16:45 #688 by Marek Petráš
Vyjádření z GP Mexika.

Please Přihlásit se or Create an account to join the conversation.

More
09 lis 2021 20:52 #692 by Jakub Smetana
Kvalifikace - Do kvalifikace jsem šel s tím, že jsem byl celkem spokojený s nastavením vozu. V první části jsem nasadil klasicky střední sadu pneumatik. Hned první kolo bylo povedené. Pak už jsem se soustředil pouze na přípravu na finální část. S prvním kolem jsem byl spokojen. Bylo mi jasný, že třetí místo je asi maximum. Nicméně mě ještě přeskočil Maťo, takže nakonec čtvrtý místo.

Závod - Start jsem neměl úplně špatný, ale mohlo to být lepší. Nakonec se mi aspoň podařilo udržet čtvrté místo. Věděl jsem, že musím Maťa co nejrychleji předjet, protože měl tvrdou sadu. To se mi i povedlo. Pak se mi celkem dařilo držet si konstantní odstup od Petera a Vladislava. Když zajeli do boxů, zůstal jsem ještě na trati a pak zajel taky. Potom mi docela pomohl souboj Vladislava a Maťa, i když jsem docela ztratil v poslední zatáčce. Pak už to bylo jen o tom udržet za sebou Honzu a Denise.

V posledním stintu jsem už jen chtěl v pohodě dojet do cíle, jelikož jak Peter tak Vladislav byli o kousek rychlejší, ale když jsem viděl, že Peter udělal chybu a musel do boxů, šlápl jsem na to. Nebyl jsem si jistý, jestli to vydrží gumy. Peter zezadu dotíral jak to jen šlo, pomohlo mi i jeho souboj s Honzou Sýkorou. Nakonec mi to o chlup vyšlo a bylo z toho nakonec druhé místo, což beru jako úspěch. Uvidíme jak to bude v Brazílii.

Please Přihlásit se or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.280 seconds