Kvalifikace - První část kvalifikaci jsem začal na střední sadě pneumatik. Nejprve jsem nebyl moc spokojený se svým kolem, nicméně potom se mi podařilo zajet solidní kolo. Věděl jsem, že ve druhé části to bude hodně těsné s Peterem a Patrikem, což se také potvrdilo. Ale poslední kolo se mi povedlo zajet hodně dobře a nakonec z toho bylo třetí pole v řadě za sebou.
Závod - Start se mi povedl v rámci možností. Peterovi se podařilo dostat přede mě, což jsem nebral jako ztrátu. Věděl jsem jaké tempo musím jet, aby mi vyšla moje strategie. Proto jsem taky ani moc nesváděl souboj s Patrikem. Jel jsem si svoje tempo se kterým jsem byl spokojen. Nicméně před posledním pit stopem jsem si dvakrát omylem zmáčkl omezovač rychlosti. Tím jsem lehce ztratil. To se ukázalo jako klíčové, protože jsem se vrátil těsně před Patrikem, který na mě tlačil.
Tím pádem jsem na to musel tlačit taky, abych za sebou udržel Patrika. Celkem se mi dařilo stahovat vedoucího Petera, nicméně na konci jsem už neměl pneumatiky na to, abych se mu víc přiblížil. Gratulace Peterovi k dalšímu vítězství! Užívám si naše bitvy. Rozhodují maličkosti. Pro mě další druhé místo, takže super. Gratulace taky Patrikovi k třetímu místu.