VC Belgie - 05.09.2021

More
05 zář 2021 18:34 #575 by Marek Petráš
Vyjádření z VC Belgie.

Please Přihlásit se or Create an account to join the conversation.

More
09 zář 2021 09:56 #585 by Jakub Smetana
Kvalifikace - Do první části jsem nasadil střední sadu pneumatik na který jsem se cítil velmi dobře. Povedlo se mi zajet solidní kolo a postoupit do druhé části. Tam jsem věděl, že Peter bude velmi silný. Nicméně posledním pokusem se mi povedlo o kousek Petera překonat a vybojovat druhé pole v řadě.

Závod - Ačkoliv jsem přes Halo vůbec neviděl na světla, povedl se mi solidní start a pro mé překvapení jsem si udržel vedení před Peterem, což jsem nečekal. Peter měl velmi dobře tempo, takže žádný prostor na chybu. Po pár kolech se nám povedlo odpoutat od zbytku kluků a vytvořit si menší náskok. Po prvních zastávkách se Peterovi podařilo dostal přede mě. Do boje se zapojil i Andrej než zajel do boxů. Peter měl hodně dobrý prostřední tempo, zatímco já byl silnější na rovinkách.

Potom jsem ale udělal menší chybku a moje šance byly fuč. Ztráta pak byla konstantní něco málo přes tři sekundy. Pak jsem ještě zkusil zastavit o něco později s možnou výhodou čerstvějších pneumatik. Nicméně Peter si to do konce závodu zkušeně pohlídal a dojel si pro další vítězství. Gratulace! Ale další druhé místo do sbírky.

Please Přihlásit se or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.264 seconds