Kvalifikace - Do první části jsem nasadil střední sadu, na které jsem chtěl startovat. Povedlo se mi zajet solidní čas, nicméně první desítka byla hodně našlapaná. V druhé části se mi hned prvním pokusem povedlo zajet celkem slušné kolo, nicméně hned vzápětí mě překonali Peter, Ondra i Andrej tuším. Poslední kolo se mi povedlo lehce zlepšit a vyhrát svoje první pole tuhle sezónu. Ta první pětka byla neskutečně našlapaná.
Závod - Start nebyl úplně hrozný, propadl jsem se na druhé místo za Petera. Pak jsem lehce využil toho, že Tomáš Nigrin trochu tlačil na Andreje, což mi dalo možnost si vytvořit menší náskok. Peter i Andrej měli hodně slušný tempo. První stint jsem natáhl co se dalo. Nasadil jsem tvrdou směs s tím, že v posledním stintu opět nasadím tu střední. Ale pak jsem se na pár kol zasekl za Maťem, kterého bylo hodně těžké předjet. Když se mi to povedlo, bylo mi jasný, že bojuji maximálně o třetí místo. Což se taky nakonec potvrdilo. Nicméně další podium a to se počítá. Gratulace Peterovi a Andrejovi ke skvělým výkonům!