VC Velké Británie - 25.07.2021

More
25 čvc 2021 21:45 #526 by Marek Petráš
Místo pro vyjádření.

Please Přihlásit se or Create an account to join the conversation.

More
27 čvc 2021 18:30 #536 by Jakub Smetana
Kvalifikace - V první části jsem nasadil střední sadu pneumatik pro start závodu. Povedlo se mi zajet celkem slušné kolo a bez problémů jsem postoupil do druhé části. Tam už to bylo zajímavější. Po prvním pokusu jsem ani nemohl věřit tomu, že máme s Patrikem a Maťem na tisícinu stejný čas. Patrik se pak dokázal zlepšit a uzmul tak pole. Já jsem své kolo také lehce vylepšil, ale na Patrika to nestačilo.

Závod - Na startu jsem neviděl na světla, takže jsem se orientoval podle ostatních za mnou. Start nebyl ideální, ale ani katastrofální. Propadl jsem se na třetí místo za Maťa. Kluci nasadili pekelný tempo hned od začátku. Vpředu to bylo neskutečně vyrovnaný. Ocenil bych výkon Břéti Uchytila a Patrika Rusiňáka, kteří byli schopni se nás v prvním stintu držet. Poté co měl Patrik nešťastný moment s přeřazením jsem se dostal na druhé místo. V následujícím kole jsem lehce kolidoval s Maťem, replay jsem neviděl, ale řekl bych, že mě to vyneslo trochu víc než jsem chtěl, takže spíše moje chyba.

Nebyl jsem si jistý, jestli dokážu dostatečně natáhnout první stint, což se nakonec i na to rychlý tempo po startu povedlo. Opět jsem nazul střední sadu. Tentokrát jsem si mohl dovolit na to víc tlačit. Na posledních deset kol jsem pak nazul nejměkčí sadu. Docela se mi dařilo stahovat Maťa přede mnou. Nevěděl jsem, jak rychle budou gumy odpadat, takže jsem nejel úplnou pilu. Nakonec to vypadalo, že moje poslední šance na útok bude v posledním kole, ale udělal jsem chybu a bylo rozhodnuto. Gratulace Maťovi k vítězství, zaslouženě! A také Ondrovi k třetímu místu.

Please Přihlásit se or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.273 seconds