VC Kanady - 20.06.2021

More
20 čvn 2021 22:23 #451 by Marek Petráš
Vyjádření z VC Kanady.

Please Přihlásit se or Create an account to join the conversation.

More
22 čvn 2021 17:36 #458 by Jakub Smetana
Kvalifikace - Pro tento závod jsem opět zvolil střední sadu pneumatik pro Q1 a bezpečně jsem se dostal do Q2. Druhá část kvalifikace byla neskutečně vyrovnaná. Se svým kolem jsem byl spokojený, ovšem stačilo to ,,pouze" na třetí místo. Nicméně při pohledu na to, jak byla první šestka vyrovnaná, tak jsem byl velice rád.

Závod - Start závodu se mi klasicky moc nepovedl a ztratil jsem dvě pozice. Na začátku jsem se snažil jet šetrně k pneumatikám za Peterem. Ve druhém kole jsem vycítil, že bych mohl Petera předjet, což se také povedlo. Následně po odstoupení Toma Procházky jsem se dostal na třetí místo. Nicméně kluci vepředu (jak Honza, tak Ondra) jeli neskutečné tempo. Tak nějak sem si spíše hlídal za mnou jedoucího Petera a Martina, kteří měli taky hodně solidní tempo.

Ke konci závodu jsem se dostal na druhé místo za Ondru, nicméně jsem věděl, že mě ještě jeden pit stop čeká. Věděl jsem, že Peter nejspíše do boxů už nepojede a já se po své zastávce vrátím za něj. Ale pak jsem viděl, že měl nějaké potíže. Po odstoupení Ondry jsem se na chvíli dostal do vedení, ale v závěsu za mnou byl už Honza. Něco málo přes deset kol do konce jsem zamířil na poslední zastávku v boxech a vyjel v klidu na druhém místě, které jsem si udržel až do cíle. Obrovská gratulace Honzovi k vítězství! S druhým místem jsem velice spokojen.

Please Přihlásit se or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.278 seconds