VC Ázerbajdžánu - 13.06.2021

More
14 čvn 2021 15:53 #438 by Marek Petráš
Vyjádření z Baku.

Please Přihlásit se or Create an account to join the conversation.

More
15 čvn 2021 20:00 #443 by Jakub Smetana
Kvalifikace - Do Q1 jsem nasadil střední sadu pneumatik a bez větších problémů jsem se dostal do Q2. V Q2 jsem zajel dva měřené pokusy, nicméně ani s jedním jsem nebyl moc spokojen. Něco tomu chybělo. Rozhodně bylo navíc. I když na Patrika a Ondru by to určitě nestačilo. Nakonec po penalizaci Toma Procházky z toho bylo dobré třetí místo na startu. Gratulace Patrikovi! Neskutečný kolo.

Závod - Po startu jsem měl lehký kontakt a propadl se na sedmé místo. Když se mi povedlo překonat jak Jardu Procházku, tak i Patrika Rusiňáka, na cílové rovince, tak mě bug po první zatáčce hodil zpátky za ně. Nicméně pak se mi to povedlo znovu. Skvělé souboje. Následovala klidnější část, kdy jsem pomaličku stahoval Martina, který jel přede mnou. Poté jsem využil chybiček Ondry Nigrina a Tomáše Procházky a rázem se dostal na čtvrté místo. Postupem času jsem překonal i Martina, i když jsem věděl, že nejspíš jede jen na jednu zastávku.

Když Honza Sýkora zamířil do boxů, dostal jsem se na druhé místo. Potom jsem zaregistroval, že jak Honza, tak Maťo odstoupili ze závodu. Potom to už bylo jen o tom dojet do cíle. Nějakých devět kol před koncem jsem zajel na poslední pit stop pro měkké pneumatiky. Na Patrika byla už ztráta velká. Nicméně i tak jsem nesmírně rád za druhé místo. Občasný lagy během závodu mi to moc neusnadňovaly. Gratulace Patrikovi k jeho druhému letošnímu vítězství!
The following user(s) said Thank You: Patrik Hanko

Please Přihlásit se or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.290 seconds