GP Nizozemska - 11.09.2022

More
12 zář 2022 11:26 #1211 by Marek Petráš
Protesty ze Zandvoortu.

Please Přihlásit se or Create an account to join the conversation.

More
12 zář 2022 18:08 #1212 by Jirka Syrovatský
Jiří Syrovatský
Pavel Vomáčko

Kvalifikace 1:
Čas: Nemám, jelikož paradoxně replay nahraný mnou mi nezobrazuje mě a ani po přetočení celýho replaye z pohledu P. Vomáčka nejsem schopný incident nalézt, nicméně to bylo ve druhé polovině první kvalifikace a byl to můj předposlední pokus.
Zatáčka: 4

Byl jsem v časovym kole. Druhou, třetí i čtvrtou zatáčku jsem jel těsně za ním, nepustil mě a ve 4. zatáčce mi vytekly nervy a roztočil jsem se, protože mě pořád držel za sebou.
Už je to po několikáté v týhle sezoně co jsem měl incident s P. Vomáčkem, protože neumí pouštět rychlejší jezdce. Nebaví mě jít večer na server s pocitem, že mě zase někde nepustí pan Vomáčko a zkazí mi tim kvalifikaci nebo závod.

Jiří Syrovatský
Tomáš Procházka

Závod
Kolo: 44
Čas: 1:01:00
Zatáčka: 1

Nejsem si jistej, jestli jsem to zavřel, ale myslim si, že jsem byl o dost vepředu, abych si mohl volit stopu a přišlo mi, že Tomáš spíše nedobrzdil do mě, jelikož z trajektorie jsem jel do zatáčky ideální stopou. Tomáš mě otočil a nepočkal na mě, aby mi vrátil pozici. Já jsem ztratil 2 pozice, čas a poškodilo mi to i víc pneumatiky.

More
17 zář 2022 00:19 - 17 zář 2022 10:22 #1224 by Marek Petráš
VYHODNOCENÍ INCIDENTŮ Z GRAND PRIX NIZOZEMSKA 2022
Kontrola ESC v Q1: OK

Kontrola ESC v Q2: OK

Kontrola výjezdů z boxové uličky: Peter Urban (17. kolo) - Pokles 3 míst na startovním roštu; Pavel Vomáčko (20. a 48. kolo)

Kontrola limitů tratě při nejrychlejším kole závodu
Vladislav Razumov - neklasifikován

Použití alespoň dvou různých směsí pneumatik v závodě: OK

Kontrola použití směsi pneumatik z Q1 pro start závodu: OK

Kontrola DRS v prvním kole po Safety Caru: Tomáš Nigrin, Jaroslav Procházka - Napomenutí

Tomáši Nigrinovi byla smazána penalizace 35 sekund za neodpykání neoprávněně uděleného trestu hrou. Tomáš Nigrin inkasoval při přepnutí session penalizace Stop&Go za výjezd z pit lane na červenou. V pořadí je tedy na 8. místě před Jiřím Syrovatským.

INCIDENTY

Tomáš Procházka x Matyáš Lukovský - 4. kolo
Tomáš Procházka nebezpečnou jízdou způsobil kolizi s Matyášem Lukovským. Tomáš Procházka - Penalizace 10 5 sekund k výsledkům závodu

Peter Vagapov x Vladislav Razumov - 26. kolo
Peter Vagapov způsobil velmi vážnou kolizi s Vladislavem Razumovem. Peter Vagapov - Zákaz kvalifikace a start z konce pole

Jan Sýkora x Ondřej Nigrin - 27. kolo
Jan Sýkora způsobil kontakt s Ondřejem Nigrinem, který jel po pit lane a měl přednost. Jan Sýkora - Napomenutí

PROTESTY

Jiří Syrovatský x Pavel Vomáčko - Kvalifikace
Za nerespektování modrých vlajek a překročení výjezdové čáry z pit lane udělujeme Pavlu Vomáčkovi trest Zákaz kvalifikace a start z pit lane.

Jiří Syrovatský x Tomáš Procházka - 44. kolo
Tomáš Procházka způsobil kolizi s Jiřím Syrovatským. Tomáš Procházka - Penalizace 5 sekund k výsledkům závodu

SHRNUTÍ TRESTŮ

Jan Sýkora - Napomenutí (1.)
Tomáš Nigrin - Napomenutí (1.)
Jaroslav Procházka - Napomenutí (3.) > Pokles 3 míst na startovním roštu
Tomáš Procházka - Penalizace 15 10 sekund k výsledkům závodu
Peter Urban - Pokles 3 míst na startovním roštu
Peter Vagapov - Zákaz kvalifikace a start z konce pole
Pavel Vomáčko - Zákaz kvalifikace a start z pit lane
Last edit: 17 zář 2022 10:22 by Marek Petráš.

Time to create page: 0.294 seconds