GP Španělska - 29.05.2022

More
30 kvě 2022 16:35 #1055 by Marek Petráš
Protesty ze Španělska.

Please Přihlásit se or Create an account to join the conversation.

More
31 kvě 2022 21:50 - 31 kvě 2022 21:57 #1056 by Jirka Syrovatský
Napsal jsem se protest, submitnul ho a on se neuložil. To tu máte nějaký omezení na počet znaků nebo co?
Achjo, tak znova no...

Syrovatský Jiří
Pavel Vomacko

Q1
Čas: 14:41
Zatáčka: 4
Mohl mě pustit líp, abych mohl mít vhodnější nájezd do zatáčky - pokazil mi tim nájezd do zatáčky.

Závod
Kolo: 62
Čas: 1:30:02 - 1:30:50
Zatáčka: 8
Na začátku kola si otevřel DRS, abych ho nemohl předjet. Celý kolo mě nechtěl pustit, i když mu to všude ukazovalo modrý vlajky. V zatáčce 8 jsem ho chtěl už konečně předjet, protože v ní udělal chybu. Už jsem byl skoro před nim a on mě otočil a jel si v klídku dál.
Jen informace, že tímhle stylem pouštějí jezdci v lize RGPL odkud dotyčný údajně je.

Ale tady v pravidlech 4.13) Modrá vlajka: Jezdci přikazuje bezpečně pustit před sebe o kolo nebo o více kol rychlejšího závodníka do tří zatáček od momentu zobrazení vlajky. Neučiní-li tak, je samotnou hrou potrestán průjezdem boxovou uličkou. Při pouštění rychlejšího jezdce nesmí dojít k omezení plynulosti závodu.

Nic takovýho dotyčný nedodržel, a zřejmě nedostal ani trest od hry, dle jeho časů na kolo v dalších kolech.
Takže žádám tvrdší trest než je start z posledního místa, jelikož dotyčný odjel téměř celý závod na posledním místě a v kvalifikaci na mě ztratil 2 vteřiny na kolo, takže to by žádný trest nebyl.
Last edit: 31 kvě 2022 21:57 by Jirka Syrovatský.

More
05 čvn 2022 12:08 - 05 čvn 2022 12:08 #1068 by Marek Petráš
VYHODNOCENÍ INCIDENTŮ Z GRAND PRIX ŠPANĚLSKA 2022
Kontrola ESC v Q1: OK

Kontrola ESC v Q2: OK

Kontrola výjezdů z boxové uličky: OK

Kontrola limitů tratě při nejrychlejším kole závodu
Vladislav Razumov - 1:18.071 - 66. kolo: OK

Použití alespoň dvou různých směsí pneumatik v závodě: OK

Kontrola použití směsi pneumatik z Q1 pro start závodu: OK

INCIDENTY

Jaroslav Procházka x Ondřej Nigrin - 38. kolo
Jaroslav Procházka způsobil kolizi s Ondřejem Nigrinem. Jaroslav Procházka - Pokles 5 míst na startu.

Následující incidenty byly vyhodnoceny jako závodní:

Ondřej Nigrin x Michal Blažek - 1. kolo
Jakub Smetana x Tomáš Kuťka - 7. kolo
Ondřej Nigrin x Tomáš Kuťka - 65. kolo

PROTESTY

Jiří Syrovatský x Pavel Vomáčko - Q1; kolize v 62. kole, ignorování modrých vlajek
Pavel Vomáčko v první části kvalifikaci pouštěl Jiřího Syrovatského na nevhodném místě; v závodě ignoroval modré vlajky a v 62. kole způsobil kolizi s Jiřím Syrovatským. S přihlédnutím k zavinění dvou kontaktů s Daniilem Svoekoshinem udělujeme Pavlovi Vomáčkovi trest Zákaz kvalifikace a start z boxové uličky.

SHRNUTÍ TRESTŮ

Jaroslav Procházka - Pokles 5 míst na startu
Pavel Vomáčko - Zákaz kvalifikace a start z boxové uličky
Last edit: 05 čvn 2022 12:08 by Marek Petráš.

Time to create page: 0.285 seconds